Skip Navigation

Phuc Van Dang

Phuc Van Dang er street artist og lidt af en institution i Horsens’ gadebillede. De fleste i byen kender ham, eller i hvert fald hans kunst og finurlige happenings.

Multikunstneren har udstillet sin kunst, faciliteret workshops for skoleelever og performet streetart i nogle af verdens største metropoler, heriblandt New York, Barcelona og Tokyo.

Han ser bestemt ikke noget modsætningsforhold mellem sin bopæl i en mellemstor dansk provinsby og sit internationale virke:

”For mig handler det ikke om byens størrelse men om viljen og modet til at omfavne det skæve. Det, der ikke nødvendigvis er velfriseret og mainstream. Og det oplever jeg i Horsens”. 

Skaber noget for Horsens 

Phuc Van Dangs unikke streg er ikke alene integreret og accepteret i bybilledet. Han spiller også en aktiv rolle i at brande Horsens. 

I samarbejde med Mærk Byen, der er Horsens Kommunes bylivsindsats for at få flere til at skabe kulturelle aktiviteter i byrummet, har han ved flere lejligheder lavet workshops og deltaget i events med besøgende street artists fra hele verden.

”Jeg gør mit bedste for at skabe noget for Horsens, som er min hjemby. Jeg synes, det er vigtigt både at dele og påvirke kulturen” siger han.

Mød dine nye naboer

Kontakt

Har du spørgsmål?

Bosætningskonsulent 
Mette Munk Lauritsen

Telefon: 76 29 20 43
eller 30 10 91 67
mm@horsens.dk