Udforsk Horsens

INDTRYK FRA EN BY I BEVÆGELSE

Udforsk Horsens

For at lære et nyt sted rigtigt at kende, skal du gå på opdagelse. Du skal helt ud i krogene, hvor det bliver rigtig sjovt. Sådan er det også med Horsens.

AC HORSENS

Den Gule Fare er løs i Horsens – oftest om søndagen. Hvis ikke det siger dig noget, så interesserer du dig nok ikke for Superligafodbold.

DAGTILBUD

En institutionsplads i Horsens Kommune er et pædagogisk tilbud – ikke blot børnepasning.

DET GULE PAKHUS

Hvis du har taget toget på strækningen mellem Aarhus og Horsens, har du muligvis lagt mærke til cirkusvognen og den spraglede murstensbygning, der toner frem blot få hundrede meter fra Horsens banegård.

FÆNGSLET

Vi bliver fascineret af det utraditionelle. Og FÆNGSLET er på alle måder utraditionelt.

KULISSELAGERET

At Horsens er andet og mere end huspriser og store stadionkoncerter, er spillestedet KulisseLagerets brede engagement i byens kulturliv, et levende bevis for.

MÆRK BYEN

Kultur er en dynamisk størrelse, der sjældent lader sig tæmme eller kvantificere.

SUND BY

Det kan lyde som et slogan opfundet af et smart kommunikationsbureau, men når vi i Horsens siger, at her løfter vi i flok, så mener vi det.

UNGERÅDET

”I skal deltage i at lave ungepolitikken, ellers laver jeg den nemlig selv!” Så klar er borgmesterens opfordring til kommunens unge i en video på Facebook

TURISTAMBASSADØRER

Mange kommuner går i disse år digitalt og erstatter det klassiske turistkontor med en app. VisitHorsens har naturligvis også udviklet en app, men den står ikke alene.

PHUC VAN DANG

Horsens er på mange måder en pæn og velorganiseret by. Sådan skal det nødvendigvis være, når mange mennesker skal trives og have en hverdag til at fungere. Men vi rummer også det skæve. Det der får os til at stoppe op og tænke, beundre eller blot undres.