Bynært

BYNÆRT

HORSENS CENTRUM

Find bynære boliger

Klar til at starte boligjagten i Horsens bymidte? Find inspiration, links og gode kontakter herunder.

BOLIGTJEK

Boligtyper i Horsens midtby

Lejlighed, byhus, kollegieværelse, familievilla eller liebhaveri på havnefronten? Horsens bymidte kan det hele, og her finder du et godt mix af leje- og ejerboliger i alle størrelser og prisniveauer. Bliv inspireret herunder og kontakt evt. en af vores mæglere, hvis du vil vide mere.

  • Skal det være centralt, småt og overkommeligt? I de små gader i Horsens midtby, finder du mange mindre rækkehuse, som er både hyggelige og fine. Dog skal du ikke vente for længe, da de ofte bliver hurtigt solgt.
  • Havnefronten i Horsens er under forvandling. Her finder du bl.a nybyggede liebhaverlejligheder med byens bedste udsigt.
  • Er drømmen et gammelt hus på en af midtbyens gode gamle veje? Der findes flere gode kvarterer med både større og mindre villaer, som ligger i gåafstand fra byens centrum.
  • Lejlighed i midtbyen? I Horsens centrum finder du lejligheder i alle størrelser og prisklasser – til både køb og leje. Fælles for dem alle er, at de ligger tæt på gågaden og byens lækre shopping- og cafémiljø.
  • Skal du finde et sted at bo, mens du læser? Horsens bymidte byder på både kollegieværelser, studieboliger og mange mindre leje- og ejerlejligheder. God jagt!